Een onderhoudsplan voor een VvE is iets dat zorgvuldig moet gebeuren. Heeft u er zelf weinig verstand van dan doet u er goed aan het te laten regelen door een professional. Iemand die ruime ervaring heeft met financieel beheer en volledig onafhankelijk opereert. Bij het opstellen van een onderhoudsplan voor VvE geven wij u advies waar u echt wat aan hebt.

Onderhoudsplan VvE | wat is dat?

Een onderhoudsplan voor VvE wordt gebruikt om al het nodige onderhoud van de komende jaren overzichtelijk onder te brengen. U als Vereniging van Eigenaren ziet dan direct welk soort onderhoud wanneer plaats moet vinden. Aan de hand hiervan kunt u een onderhoudsbudget en een reservebudget samenstellen. Sinds 1 mei 2008 is dit overigens verplicht voor iedere VvE.

Onderhoudsplan VvE | wat doen wij?

Wij kunnen voor u een Meerjarig Onderhouds Plan opstellen (MOP). Laat het financieel beheer van uw Vereniging van Eigenaren met een gerust hart over aan Bureau Comaita. Zo weet u zeker dat het zorgvuldig gebeurt en u vermijd elke vorm van belangenverstrengeling.

Contact

Wilt u als eigenaren vereniging een huishoudelijk reglement? Bel 06 – 53 59 44 43 of stuur een e-mail naar comaita1@hetnet.nl


Meer informatie:
VvE activeren, VvE onderhoud, Modelreglement VvE , Administrateur VvE, Kleine VvE, Statuten, Servicekosten VvE, VvE huishoudelijk reglement, Vereniging huishoudelijk reglement