Bent u van plan als eigenaren vereniging een huishoudelijk reglement opstellen? Dan is Bureau Comaita de juiste partij voor u. Wij zijn een onafhankelijke partij die jarenlang een grote expertise heeft opgebouwd in het opzetten en beheren van VvE’s. Bij het opstellen van een vereniging huishoudelijk reglement geven wij u advies waar u echt wat aan hebt.

Vereniging huishoudelijk reglement | wat houdt het in?

Als eigenaar van een appartement bent u mede-eigenaar van het hele complex. Dit betekent dat u automatisch lid bent van de Vereniging van Eigenaren (VvE) en verantwoordelijk voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten. Om deze verantwoordelijkheden in kaart te brengen, stelt u als vereniging een huishoudelijk reglement op. Hierin staan alle praktische regels over het gebruik van en de verantwoordelijkheid voor de gemeenschappelijke ruimten.

Vereniging huishoudelijk reglement | waarom?

Een huishoudelijk reglement is niet verplicht. Het is echter wel handig om huishoudelijke afspraken op papier te zetten zodat hier geen onduidelijkheden over kunnen bestaan. Bureau Comaita stelt samen met u een huishoudelijk reglement op, waar alle bewoners hun handtekening onder zetten. Zo weet u allemaal waar u aan toe bent.

Contact

Wilt u als vereniging van eigenaren een huishoudelijk reglement? Bel 06 – 53 59 44 43 of stuur een e-mail naar comaita1@hetnet.nl


Meer informatie:
Onderhoudsplan VvE, VvE activeren, VvE onderhoud, Modelreglement VvE , Administrateur VvE, Kleine VvE, Statuten, Servicekosten VvE, VvE huishoudelijk reglement