Wilt u als VvE een huishoudelijk reglement opstellen? Dan is Bureau Comaita de juiste partij voor u. Wij zijn een onafhankelijke partij die jarenlang een grote expertise heeft opgebouwd in het opzetten en beheren van VvE’s. Bij het opstellen van een VvE huishoudelijk reglement geven wij u advies waar u echt wat aan hebt.

VvE huishoudelijk reglement | wat is het?

Gaat u binnenkort een appartement kopen of bent u al eigenaar? Dan wordt u automatisch lid van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Dat betekent dat u samen met de andere eigenaren verantwoordelijk bent voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten van het pand. Een VvE huishoudelijk reglement maakt de regels en afspraken overzichtelijk waardoor alle eigenaren op de hoogte zijn voor hun verantwoordelijkheden.

VvE huishoudelijk reglement | wat doen wij?

Een huishoudelijk reglement is niet verplicht. Het is echter wel handig om huishoudelijke afspraken op papier te zetten zodat hier geen onduidelijkheden over kunnen bestaan. Bureau Comaite stelt samen met u een huishoudelijk reglement op, waar alle bewoners hun handtekening onder zetten. Zo weet u allemaal waar u aan toe bent.

Contact

Wilt u meer weten over een VvE huishoudelijk reglement? Bel 06 – 53 59 44 43 of stuur een e-mail naar comaita1@hetnet.nl


Meer informatie:
Vereniging huishoudelijk reglement, Onderhoudsplan VvE, VvE activeren, VvE onderhoud, Modelreglement VvE , Administrateur VvE, Kleine VvE, Statuten, Servicekosten VvE