Wilt u een VvE activeren? Dan helpt Bureau Comaita u graag. Als eigenaar van een appartement binnen een appartementencomplex bent u automatisch lid van een Vereniging van Eigenaren. Nu was het vroeger als VvE niet verplicht actief te zijn, maar sinds 1 mei 2008 is dat wel het geval. Dat betekent dat elke VvE een reservefonds voor groot onderhoud en een jaarrekening moet hebben. Bureau Comaita helpt u hierbij.

Onderhoudsplan voor een VvE activeren

Als lid van een Vereniging van Eigenaren (VvE) bent u mede verantwoordelijk voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten. Om deze verantwoordelijkheden in kaart te brengen, moet u een onderhoudsplan voor uw VvE opstellen. Dit is een overzicht van alle te verwachten werkzaamheden aan het gebouw inclusief de kosten over meerdere jaren berekend.

VvE activeren | wat hebt u aan ons?

Wij kunnen voor u een Meerjarig Onderhouds Plan opstellen (MOP). Laat het financieel beheer van uw Vereniging van Eigenaren met een gerust hart over aan Bureau Comaita. Zo weet u zeker dat het zorgvuldig gebeurt en u vermijd elke vorm van belangenverstrengeling.

Contact

Wilt u een onderhoudsplan voor een VvE? Bel 06 – 53 59 44 43 of stuur een e-mail naar comaita1@hetnet.nl


Meer informatie:
VvE onderhoud, Modelreglement VvE , Administrateur VvE, Kleine VvE, Statuten, Servicekosten VvE, VvE huishoudelijk reglement, Vereniging huishoudelijk reglement, Onderhoudsplan VvE